X
Vi har opdaget at du bruger en browser siden ikke understøtter. Vi kan derfor ikke garantere at hele www.boligregner.dk virker over for dig, som både du og vi forventer. Boligregner.dk er understøttet af følgende browsere:
Google Chrome
Version 7 eller nyere
Apple Safari
Version 5 eller nyere
Mozilla Firefox
Version 3.5 eller nyere
Microsoft Internet Explorer
Version 8 eller nyere
Hvordan du opgraderer eller installerer, kan du se på www.browserchoice.eu

Valg af boliglån

boligregner.dk henvender sig alene til personligt brug. Finansstyringssystemet Lima udviklet af Scanrate henvender sig til kommercielt brug, og kan hjælpe din virksomhed med et uundværligt overblik over alle jeres lån.

Valget af boliglån er en afvejning. Lånet med den lave ydelse i starten kan være dyrt at indfri. Lånet, der klarer sig bedst ved rentestigning, er måske dyrest ved rentefald. Der findes ikke noget entydigt rigtigt valg. Men for at træffe dit eget valg har du brug for den fulde varedeklaration af dit boliglån. Det er formålet med boligregner.dk

Vi har forsøgt at diskutere nogle af de vigtigste valg med udgangspunkt i beregningseksempler:

Periodeomkostninger

Boligregner.dk sammenligner lån ved hjælp af en beregning, som viser de samlede låneomkostninger over en femårig periode. Dette kaldes for lånenes periodeomkostning. Beregningen foretages for uændret rente, rentestigning og rentefald og giver dig mulighed for at sammenligne fordele og ulemper mellem vidt forskellige lån. Tag en udskrift med næste gang du skal besøge din boliglånsforhandler.

Læs mere om periodeomkostninger

Konvertering af fastforrentede obligationslån

Konvertering af et fastforrentet obligationslån fra 5 procent til enten et rentetilpasningslån eller et fastforrentet obligationslån med 3% eller 3.5% i kupon vil ultimo 2013 være fordelagtigt for stort set alle låntagere. Eksemplet sammenligner fordele og ulemper ved de nye lån.

Læs mere om omlægning af lån

Giv din virksomhed det fulde overblik med Lima

Til erhverv har Scanrate Financial Systems A/S, der står bag boligregner.dk, udviklet finansstyringssystemet Lima. Med Lima kan I få det fulde overblik over alle jeres lån på tværs af långivere, ejendomme og selskaber. I kan regne på periodeomkostninger, omlægninger og friværdi samt sammenligne finansieringstilbud og meget mere - alt samlet i ét system.

Læs mere om Lima

Kurs 95 reglen

Banker og realkreditinstitutter anbefaler normalt deres kunder, at de ikke bør optage fastforrentede lån til kurser under 95. Hvad er begrundelsen for, at kunden ikke skal vælge lånet med den laveste ÅOP?

Læs mere om kurs 95 reglen

Sammenligning af F1 med og uden afdrag, samt T-lån

Det lyder som en røst fra det forrige århundrede, men man kan faktisk spare penge ved at betale afdrag. En sammenligning af periodeomkostninger viser, at det afdragsfrie F1 lån er lidt dyrere end det tilsvarende F1 lån med afdrag. Det såkaldte T-lån (Flexlån(R)-T) fra RD er det billigste lån målt på periodeomkostninger. Hvorfor sparer man penge ved at afdrage? Er T-lånet unikt? Og hvorfor har det billigste lån den højeste ÅOP?

Sammenligning af F1 med og uden afdrag samt T1

Friværdi

Hvorfor er det nyttigt at have en positiv friværdi?

Få svaret og se et eksempel på beregningen af friværdi for et rentetilpasningslån med og uden afdrag samt et fastforrentet lån på nedenstående link.

Læs mere om friværdi

Et eller to lag?

Boligregner.dk giver dig mulighed for at foretage en uafhængig sammenligning af lånetilbud fra konkurrerende udbydere og blandt andet se forskel mellem enkeltlags- og to-lags belåning.

Læs mere om sammenligning af lånetilbud

ScanRate

Beregning foretages, vent venligst.


Beregner
X
ScanRate

Den efterspurgte side kunne desværre ikke vises.Scanrate er underrettet og vil hurtigst muligt udbedre problemet.

Prøv venligst igen senere.
X
ScanRate

Direkte Link


Kopier det følgende link direkte til f.eks. en e-mail:
Henter link...