X
Vi har opdaget at du bruger en browser siden ikke understøtter. Vi kan derfor ikke garantere at hele www.boligregner.dk virker over for dig, som både du og vi forventer. Boligregner.dk er understøttet af følgende browsere:
Google Chrome
Version 7 eller nyere
Apple Safari
Version 5 eller nyere
Mozilla Firefox
Version 3.5 eller nyere
Microsoft Internet Explorer
Version 8 eller nyere
Hvordan du opgraderer eller installerer, kan du se på www.browserchoice.eu

Om siden

Med Boligregner.dk ønsker Scanrate at bidrage til en forbedret rådgivning om boliglån.

De traditionelle låneberegninger fokuserer på den månedlige ydelse efter skat under forudsætning af uændret rente frem til udløb. Men i praksis er det de færreste boligejere, som beholder deres lån til udløb. Og det giver ikke mening at rådgive om forskellen mellem fast og variabel rente, hvis alle beregninger forudsætter uændret renteniveau!

Boligregner.dk viser en komplet opgørelse over samtlige låneomkostninger over en periode på f.eks. 5 år. Beregningen viser hvad det koster at optage lånet, hvad du betaler i rente og afdrag undervejs, og sidst, men ikke mindst, hvad det koster at indfri lånet. Og du kan se, hvordan ydelser og indfrielsesbeløb ændres, hvis renten stiger eller falder. Med Boligregner.dk kan du lave udskrift af de forskellige muligheder, og medbringe dem næste gang du skal tale boliglån med din rådgiver.

Ønsker du at få et overblik over al langfristet gæld i din virksomhed samlet i ét system og stå stærkere til bestyrelsesmøder og i banken tilbyder Scanrate også finansstyringssystemet Lima specielt udviklet til kommercielt brug

Læs mere om Lima

Om Scanrate

Scanrate Financial Systems leverer konsulentydelser, samt systemer til lånerådgivning og obligationsanalyse til den finansielle sektor. Scanrate leverer daglig værdiansættelse af danske og udenlandske obligationer. Scanrate er grundlagt i 1986 og har 23 medarbejdere. Firmaet udspringer af det finansielle forskningmiljø i Århus.

Gå til Scanrates hjemmeside (på engelsk)

Historien bag Boligregner.dk

Ideen med at anvende horisontberegninger til rådgivning om realkreditlån blev lanceret af Scanrate partner Svend Jakobsen i en artikel fra 1997. Ideen slog ikke an hos institutterne, men i 2004 lancerede Scanrate på eget initiativ Boligregner.dk, som hurtigt blev en populær guide i lånejunglen. Boligregner.dk var aktiv frem til 2007.

Efter nogle års pause udgav Scanrate i december 2010 Boligregner.dk i en ny og forbedret udgave. Alle beregninger foretages ved brug af et nyt realkreditmodul udviklet af Scanrate, og sitet er da også tænkt som et permanent demonstration af Scanrates softwareløsninger til professionelle.

I juli 2013 blev Boligregner.dk opdateret, så det nu er muligt at regne på to-lags belåning samt differentierede bidragssatser.

Professionelle låntagere - det kan vi også

Scanrate Financial Systems A/S har udviklet et gældsplejesystem kaldet Lima (Liability Management), der henvender sig specielt til dig som virksomhed. Lima er et online system, der hjælper dig med at holde overblik over alle dine lån på tværs af ejendomme, selskaber og forskellige låntyper.

Med Lima sparer du kostbar tid og tastearbejde - systemet opdateres automatisk med dine låneoplys-ninger og kan lave rentescenarieberegninger, sammenligne finansieringsforslag, danne rapporter og meget mere.

Læs mere om Lima

Litteratur

Horisontberegninger til analyse af boliglån er beskrevet i en række artikler i fagtidsskriftet Finans/Invest.

Artiklerne kan hentes direkte ovenfor (efter aftale med redaktør af Finans/Invest, professor Anders Grosen), eller fra tidsskriftets hjemmeside www.finansinvest.dk.

ScanRate

Beregning foretages, vent venligst.


Beregner
X
ScanRate

Den efterspurgte side kunne desværre ikke vises.Scanrate er underrettet og vil hurtigst muligt udbedre problemet.

Prøv venligst igen senere.
X
ScanRate

Direkte Link


Kopier det følgende link direkte til f.eks. en e-mail:
Henter link...